Din personliga guide till dina inneboende resurser och framgångar

Michael Dinuri

Holistic Transformation Coach

Företag

Vidareutveckla dig själv som entreprenör och innovatör. Starta ett företag eller ta ditt företag till nästa nivå och led dig själv och dina anställda till ökad framgång.

Ekonomi

Få bättre ekonomi och uppnå dina ekonomiska mål snabbare

Klientberättelser

Med Michael som coach har jag fått bra stöd i att hitta och se lösningar på det som varit jobbigt. Han är lugn, bra på att lyssna, ställa rätt frågor, bekräfta och återkoppla. Rekommenderas!

- Daniela L

 

 

Som coach är Michael saklig och inkännande, med hjälp av hans coaching process och stöd hittade jag fram till svar jag länge sökt efter för att komma vidare.

- Jeanette Nilsson

Michaels coaching ledde mig till värdefulla insikter inom relationer och att vara autentisk. Han har verkligen en holistisk syn på människan.

- Mikael Nilsson

 

Ett bästa omdöme

Med nyfikenhet på livet och dig som behöver coachning i livet leder Michael med trygg och varm ledning dig genom det du behöver. Varma rekommendationer.

- Karin Eriksson

Boka ett gratis samtal

 

Betalning

Det är först när du har betalat din tjänst som din bokning är bekräftad. Betalning sker genom insättning på bankgiro, Swish eller mot faktura. Kontakta mig för eventuell avbetalning. Ingen återbetalning kommer att ske när tjänsten är betald, eftersom jag påbörjat mitt förarbete.

 

Om- och avbokning

Du har rätt att avboka din läsning innan du har betalat din tjänst, men när betalningen har kommit in sätter jag igång med mitt förarbete, därefter sker ingen återbetalning. Behöver du boka om din tid, kontakta mig snarast. Du är själv ansvarig för att hålla ordning på din bokade tid. Missar du den bokade tiden utgår ingen ersättning. Observera att jag har rätt att omboka din tid med kort varsel. En ny tid kommer i så fall att prioriteras.

 

Läs klientberättelser

Boka ett gratis samtal

 

Boka gratis konsultation

 

Kontakta mig för ett gratis samtal på 30 minuter, för att få en skräddarsydd lösning, efter dina behov och dina önskemål.

Fördelarna med Holstic Transformations Coaching:

Holistic Transformation Coach

Ditt nya liv börjar här och nu!

 

Som Holistisk transformations coach hjälper jag dig förstå hur du kan minska klyftan från där du är, till där du vill vara i livet. Genom samtal och en tydlig strategi coachar jag dig hur du kan skapa det liv du drömmer om. Du kommer att få bättre förståelse för vad som är viktigt för dig, lära dig att prioritera din tid och energi, samt bli mer medveten om dig själv. Processen kommer att hjälpa dig att se dig själv på ett nytt sätt, att växa som person och att i slutändan nå dina mål.

Du kan även kombinera med själsavläsningar och energirensningar för att får djupare förståelse för vem du är själsnivå, dina själskrafter och möjligheter och vilka förändringar som du behöver göra i ditt liv. Processen kommer att hjälpa dig att se dig själv på ett nytt sätt, att växa som person och att i slutändan nå dina mål.

 

Du förtjänar att vara lycklig och framgångsrik – låt mig hjälpa dig på vägen dit!

 

Online coaching: 990 kr (60 min)

Paketpris: Köp 6 sessioner men betala för 5 sessioner.

Vad är Holistic Transformations Coaching för mig?

 

För mig är coaching ett fantastiskt redskap som jag använder för att guida andra till att finna sina egna inneboende resurser. Det innebär att de kan ta sig från det tillstånd de är i nu till det tillstånd de vill vara i, för att kunna leva ett så berikande och lyckligt liv som möjligt.

Familj och vänner

Stärk din relation till din familj och vänner

Personliga mål

Förbättra ditt självförtroende, egenvärde och självkänsla

Hälsa

Förbättra din fysiska och psykiska hälsa och kom igång med dina livsstilsförändringar. Lär dig att hantera både stress och motgångar

Coaching, Rådgivning, Mentorskap, Utbildning

Kontakta mig