Boka en gratis konsultation

Din personliga guide till dina inneboende resurser och framgångar

Michael Dinuri

Energetic Business Reading & Analysis i Akashakrönikan

Vilka du ska samarbeta med eller anställa i ditt företag samt hur du kan stimulera redan anställda

Klientberättelser

Att tillsammans med Michael Dinuris göra en grundlig “Business Analysis” av mitt företag har gjort stor skillnad för mig och mitt företagande. Jag ser idag med ett lugn och tillförsikt fram emot att jobba mot mitt mål/intention. Det är jag som ska göra jobbet men det känns tryggt och bra att ha gjort den här grundliga genomgången och jag ser fram emot att skörda det framtiden har att erbjuda.

 

Jag kan varmt rekommendera dig som funderar på att göra en “Business Analysis” eller någon annan läsning hos Michael Dinuri att ta chansen! Michael är mycket professionell, har en stor förmåga att lyssna på ditt budskap och har en stor portion tålamod. I början av våra samtal kände jag en viss tveksamhet till att jag har möjlighet att uppnå mitt mål/intention men idag har jag en strategisk rimlig plan och ser med tillförsikt på framtiden och att jag kommer att uppnå mitt mål/intention.

Ann-Sofi Ingemansson Ayurveda & Balance

Jag har länge känt att flödet i mitt företag har stagnerat och att jag kört fast. Mitt problem har varit att jag som egenföretagare haft massor av tankar och idéer som inte har förverkligats och där jag inte kunnat översätta dessa i praktiken. Eftersom jag inte haft någon riktig bra plan över vad jag ska fokusera på. Min energi har gått upp och ner och jag har inte kommit underfund med hur jag strategiskt ska komma vidare och uppnå företagets vision och affärside.

 

Under “Business Analysis” har vi jobbat med min intention om vad jag konkret vill uppnå inom en specifik tidsram. Michael har mycket grundligt gått igenom och analyserat på energinivå om min intention är rimlig att uppnå och hur jag på bästa sätt kan vara i linje med mig själv för att uppnå mitt mål. Han har också mycket grundligt gått igenom mina tjänster jag erbjuder och om de är i linje med mig på energinivå och var jag behöver göra förändringar. Michael har under analysen även tittat på delar som marknadsföring, hemsida och samarbetspartners.

 

Under våra samtal har Michael på ett mycket pedagogiskt och konstruktivt sätt klargjort och förklarat så att det blivit allt mer tydligt för mig vad och hur jag behöver göra vissa förändringar. Vi har tillsammans arbetat fram en plan över vad jag behöver jobba med för att uppnå mitt mål/intention och hur. Det har varit en fantastiskt utvecklande personlig resa. Jag känner mig väldigt tacksam att jag både fått chansen och tagit den.

Boka en gratis konsultation

 

Betalning

Det är först när du har betalat din tjänst som din bokning är bekräftad. Betalning sker genom insättning på bankgiro eller mot faktura. Ingen återbetalning kommer att ske när tjänsten är betald, eftersom jag påbörjat mitt förarbete.

 

Om- och avbokning

Du har rätt att avboka din läsning innan du har betalat din tjänst, men när betalningen har kommit in sätter jag igång med mitt förarbete, därefter sker ingen återbetalning. Behöver du boka om din tid, kontakta mig snarast. Missar du den bokade tiden utgår ingen ersättning. Observera att jag har rätt att omboka din tid med kort varsel. En ny tid kommer i så fall att prioriteras.

 

Boka en gratis konsultation

 

Energirensning och balansering av företag – Space Clearing

Du kanske känner att du sitter fast, men vet inte riktigt vad det är. Många gånger kan det vara energier i dina företagslokaler. I denna avläsning rensar och balanserar jag energier från din företagslokal, kontor eller butik. Efter en rensning och balansering kommer du att märka en positiv förändring, som kan leda till mer flöde i ditt företag.

Jag behöver inte vara på plats utan allt utförs på distans. Du behöver vara ägare eller hyresgäst i den fastighet som rensas.

 

I läsningen ingår:

  • 15 min presentation per telefon
  • Energirensning
  • Energibalansering
  • Inspelning av läsningen

 

Pris: 2 000 exkl.moms

 

Boka en gratis konsultation

Boka en gratis konsultation

Boka en gratis konsultation

 

Skräddarsytt företagsprogram

 

Investera i ditt företag och lås upp din fulla potential!

 

Om du vill göra en djupdykning i hur energier påverkar ditt företag, samt ha mig som din personliga mentor och guide som leder dig hela vägen till dina mål, så har du kommit rätt.

Under en skräddarsydd period anpassad efter dina behov och önskemål, blir jag din guide, mentor och coach. Jag vägleder dig till att låsa upp dina blockeringar och hitta dina magiska nycklar och visar dig vilka steg du ska ta, för att skapa ditt flöde. Jag guidar dig också i vilken riktning du bör gå, för att nå dina mål på ett effektivare sätt. Dessutom visar jag hur du ska få igång din kreativa kraft, som leder till både personlig och professionell framgång, så att du kan manifestera dina mål på ett snabbare sätt.

 

I programmet ingår:

  • Skräddarsydda själavläsningar
  • Coaching-sessioner
  • Mentorskap
  • Skräddarsytt Manifesting Blueprint
  • Skräddarsydd handlingsplan
  • Inspelning av alla sessioner och samtal

 

 

 

 

Läs klientberättelser

 

Energetic Business Analysis – Djupgående energiavläsning och analys av företag

 

Skapa ett blomstrande och lönsamt företag på kort tid!

 

Jag gör en grundlig och detaljerad energianalys och läsning av hela ditt företag i Akashakrönikan som är en energimässig databas, där all information finns, för att upptäcka eventuella blockeringar som hindrar din framgång. Energianalysen omfattar följande områden: ekonomiska mål, tjänster alternativt produkter, marknadsföring, försäljning, affärssystem, ägarstruktur, personal och samarbetspartners. Du får även reda på djupet hur du är som entreprenör och företagsledare, vilka dina unika gåvor är, samt ditt syfte, dina styrkor och talanger och vilka fallgropar du ska undvika.

 

Mitt mål är att jag guidar dig som entreprenör till att bygga lönsamma blomstrande företag, så att du lätt kan uppnå önskat ekonomiskt resultat på kort tid.

 

I priset ingår mitt förarbete och energi analysen/läsning på några timmar som jag presenterar genom 4 telefonsamtal om 60 minuter var, ett uppföljningssamtal på 30 min samt en skräddarsydd handlingsplan. Samtal kommer att spelas in och skickas till dig.

Boka gärna ett gratis samtal med mig på 20–30 min om du vill veta mer.

Läs mer nedan om ett skräddarsytt företagsprogram.

 

Pris: 6 000 kr exkl. moms

 

 

 

Boka gratis konsultation

 

Boka en gratis konsultation

 

Kontakta mig för ett gratis konsultation på 30 minuter, för att få en skräddarsydd lösning, efter dina behov och dina önskemål.

Effekter av Energiavläsning och  analys av företag

Energiavläsning och analys av företag i Akashakrönikan

 

Har ditt företag börjat stagnera? Är du orolig över era resultat? Förstår du inte hur du ska vända trenden?

 

Jag guidar dig som entreprenör till att bygga lönsamma blomstrande företag, så att du lätt kan uppnå önskat ekonomiskt resultat på kort tid.

 

Du kanske ställt dig frågan varför du inte får önskat resultat i ditt företag eller kanske känner du stagnation och vet inte hur du ska få ditt företag att blomstra.

Allting består av energi. Även företag har en egen energistruktur, som jag läser av i Akashakrönikan. Det är en energimässig “databas”, där allting finns lagrat. Jag gör en grundlig och detaljerad energianalys av hela ditt företag, där jag kan upptäcka eventuella blockeringar, som stoppat upp flödet. Jag analyserar också hur mycket företagets energifrekvens är i resonans med din egen unika frekvens. Områden som då analyseras är ditt ekonomiska mål, dina tjänster och produkter, din marknadsföring och försäljning, ditt affärssystem, din ägarstruktur samt din personal och dina samarbetspartners.

Du kommer se resultat och framsteg mot dina mål, när du gör de skräddarsydda justeringar, som jag guidar dig till. När du är i linje med ditt flöde och har en tydlig kompass, kan inget hindra dig från att bli en framgångsrik entreprenör, som ständigt skapar överflöd.

Vad som behöver förändras inom olika områden som tjänster, produkter, marknadsföring och försäljning, för att skapa största möjliga ekonomiska överflöd i ditt företag

Vilka energiblockeringar och hinder som finns i företaget, som hindrar att du får nya och trogna kunder/klienter

Vilken potential en ny affärsidé, ny strategi eller nytt projekt har, innan du lanserar den. På det sättet sparar du mycket tid, pengar och stress

Coaching, Rådgivning, Mentorskap, Utbildning

Kontakta mig