Recensioner från kursdeltagare 

 

"Michaels helgkurs i kanalisering var väldigt bra.

Vi lärde oss grunderna på ett systematiskt sätt. När vi gjorde övningarna så var det förvånande enkelt att ha en kommunikation. Det var inspirerande och kul att komma igång så enkelt.

Michael är kunskapsrik och duktig på att lära ut sina kunskaper.

Jag uppskattar också att han lägger vikt på de etiska reglerna för medialt arbete, det är viktigt tycker jag.

Jag skulle rekommendera Michaels kanaliseringskurs till alla som känner sig dragna till kanalisering och till att få kontakt med sitt högre jag. Vi var en grupp med olika kunskaper på förhand och det fungerade bra.

Det var ett väldigt givande kurs som uppfyllde mina förväntningar.

Jag kände att det öppnade upp på ett tryggt sätt.

Nu är det bara upp till mig hur mycket jag vill träna och använda det jag lärde.

Tack Michael."

- Marika, Uppsala

 

"Jag tyckte bra om kursen pga att:

- Det var få deltagare vilket gjorde att alla kom till tals

- Det var intressant att kunna prata med andra under pauser och höra lite om deras liv

- Det var värdefullt att börja med din livshistoria och veta lite om dig och din bakgrund. Jag uppfattar att du inte håller kursen bara för att. Känns som att du gör det från hjärtat vilket för mig är en viktig faktor när jag deltar i sådana kurser."

Azadeh, Stockholm

 

"En fantastisk kurs på många sätt och vis. Michael leder med varsam hand genom de olika stegen och med sitt förankrade sätt känns det tryggt. En tillit byggs upp att en dialog med sina guider är fullt möjlig. Att i sällskap med andra nyfikna själar följa Michaels guidning och få upptäcka denna rikedom bortom tid och rum har varit en milstolpe i min personliga utvecklingsresa. Kommer den i ditt flöde så tveka inte att gå den."

- Anna-Lena, Stockholm

 

"Kursen var otroligt givande och med bra vägledning från Michael fick jag kontakt med min guide."

-Helene, Uppsala

Boka en kurs

Kanaliseringskurs – Fördjupning

 

Vill du utveckla din kontakt med andliga guider och ditt högre jag till en djupare nivå?

Söker du en balans mellan ditt vardagsliv och din andliga väg?

Då är Kanaliseringskurs - Fördjupning - det perfekta nästa steget för dig!

 

Under kursen kommer du att få möjlighet att utforska flera spännande ämnen som hjälper dig att öka din förståelse och kunskap om kanalisering. Genom fördjupning av dina förmågor kommer du att lära känna dina guider på en djupare nivå och förbättra din kommunikation med dem. Dessutom kommer du att få lära dig kommunicera med djur och med människor som har gått över till andra sidan. Du kommer även att lära dig effektiva healingtekniker tillsammans med dina guider och göra resor genom tid och rum.  Din karma och Dharma kommer att bli tydligare för dig. 

 

Efter kursen kommer du att förstå kanalisering, dina guider och din andliga väg på en djupare nivå. Dina nya kunskaper och förmågor kommer att förbättra ditt vardagsliv såväl som ditt arbetsliv. Du kommer också att få vertyg för att vägleda andra att finna sin högsta väg. 

 

För att delta i Kanaliseringskurs - Fördjupning behöver du ha gått igenom grundkursen i kanalisering. Så anmäl dig nu och ta nästa steg i din andliga utveckling.

 

Välkommen!

 

Mer information om pris och kursstart kommer inom kort.

Michael Dinuri

Din personliga guide till dina inneboende resurser och framgångar

Boka en kurs

Läs recensioner från kursdeltagare  

Kanaliseringskurs

 

Nästa kurs: Stockholm under hösten kl. 10.00 - 17.00 (lör & sön) plus en webinarkväll


Vill du utveckla dina mediala förmågor och lära dig att kommunicera med dina andliga guider och ditt högre jag?

 

Välkommen till mina uppskattade kanaliseringskurser, som jag introducerade i april 1999. Genom åren har jag och mina guider framgångsrikt väglett hundratals deltagare till en djupare kontakt med sina andliga guider och sitt högre jag. Om du söker en meningsfull andlig resa är du hjärtligt välkommen att delta.

 

Under kursens gång får du lära dig grunderna i kanalisering genom övningar som stimulerar både din personliga och andliga utveckling. Du kommer att lära dig en  effektiv och säker teknik för att få ett klart och tydligt budskap till dig själv och till andra. Du kommer att få träna på olika former av kanaliseringar, både i skrift och i tal. Dessutom kommer du att lära dig hur du kan utveckla och fördjupa ditt samarbete med dina hjälpare och vilka etiska regler som gäller vid medialt arbete.

 

Efter kursen kommer du att kunna ha en trygg och tydlig kommunikation med dina vägledare och vara redo att ta emot högre vägledning på ett säkert och effektivt sätt. Ingen förkunskap krävs och nivån på kursen är lämplig både för nybörjare och för de som börjat få kontakt men vill lära sig mer om hur man går vidare.

 

Om du känner dig dragen till att kommunicera med dina andliga guider och ditt högre jag, låt mig och mina guider utbilda dig och hjälpa dig att ta emot högre vägledning på ett säkert och effektivt sätt. Det är en fantastisk investering i din personliga och andliga utveckling som du kommer att uppskatta.

Välkommen!

 

Pris:

Stockholm boka tidigt pris 3 650 kr, ord. pris  3990 kr 

 

Gå en inspirerande kurs och öka ditt medvetande och dina förmågor ytterligare

 

Coaching, Rådgivning, Mentorskap, Utbildning

Kontakta mig