Läs mer

Läs mer

Läs mer

Skapa Harmoni och balans med Vastu Shastra – Indiens Feng Shui

Vastu shastra är en mångtusenårig vedisk inredningsfilosofi och byggteknik vars grundprincip beskriver hur vi kan leva i samklang med vår omgivande miljö. Genom inredning, färg, form och andra enkla verktyg kan vi skapa mer harmoni i vår boende- och arbetsmiljö.

Ditt nya liv börjar här och nu!

Som Holistisk transformations coach hjälper jag dig förstå hur du kan minska klyftan från där du är, till där du vill vara i livet. Genom samtal och en tydlig strategi coachar jag dig hur du kan skapa det liv du drömmer om. Du kommer att få bättre förståelse för vad som är viktigt för dig, lära dig att prioritera din tid och energi, samt bli mer medveten om dig själv.

Energiavläsning och analys av företag i Akashakrönikan

Har ditt företag börjat stagnera? Är du orolig över era resultat? Förstår du inte hur du ska vända trenden?

Jag guidar dig som entreprenör till att bygga lönsamma blomstrande företag, så att du lätt kan uppnå önskat ekonomiskt resultat på kort tid.

Läs mer

Själsavläsningar i Akashakrönikan

Bli medveten om vem du är på själsnivå, vilka är dina unika själsgåvor, vad är ditt syfte, vilka är dina styrkor och färdigheter. Samtidigt får du reda på vilka blockeringar och karmamönster som hindrar dig och du får hjälp med att lösa upp dem, så du kan leva mer i flödet och leva livet fullt ut.

Hur jag kan hjälpa dig

Coaching, Rådgivning, Mentorskap, Utbildning

Kontakta mig