Order from Amazon

Kontakta mig

 

Energirensning och balansering av företag – Space Clearing

 

Du kanske känner att du sitter fast, men vet inte riktigt vad det är. Många gånger kan det vara energier i dina företagslokaler. I denna avläsning rensar och balanserar jag energier från din företagslokal, kontor eller butik. Efter en rensning och balansering kommer du att märka en positiv förändring, som kan leda till mer flöde i ditt företag.

Jag behöver inte vara på plats utan allt utförs på distans. Du behöver vara ägare eller hyresgäst i den fastighet som rensas.

 

I läsningen ingår:

 • 15 min presentation per telefon
 • Energirensning
 • Energibalansering
 • Inspelning av läsningen.

 

Pris 2 000 kr exkl.moms

 

 

Kontakta mig

 

Energirensning och balansering av bostad – Space Clearing

 

För hus eller lägenhetsrensning. Balansera ditt hems energi gentemot din egen energi!

 

Vi dras till bostäder som har samma energiska vibration som oss själva. När vi utvecklas kan vi uppleva att energierna i vårt hem inte längre passar oss och vi börjar känna oss i obalans med vårt hem. Energin finns kvar i vår bostad så länge ingen ändrar på den, vilket betyder att den även finns kvar då vi har flyttat ut. Energin från tidigare ägare kan finnas kvar och påverka dig, om ingen rensar ut och balanser den. I denna läsning får du reda på vilka energier som finns i din bostad och påverkar dig dagligen. Jag rensar och återställer energier och berättar vad jag har gjort. Man känner av att det har skett en positiv förändring efter en rensning.

Energirensning och balansering leder till att ditt hem börjar stödja din och hela familjens utveckling och ni kan lättare manifestera det ni önskar i livet. Jag behöver inte vara på plats utan allt utförs på distans. Du behöver vara ägare eller hyresgäst i den fastighet som rensas.

 

I läsningen ingår:

 • 15 min presentation per telefon
 • Energirensning
 • Energibalansering
 • Inspelning av läsningen.

 

Pris 1 800

 

Din personliga guide till dina inneboende resurser och framgångar

Michael Dinuri

Skapa harmoni och balans med Vastu shastra - Indiens Feng shui

Klientberättelser

Från Vastu hemmabrukskurs

“Jag har sådan energi efter kursen så det är inte sant. Förut när jag kom hem, spelade ingen roll hur pigg jag var, så var det som att öppna en kran och all energi rann av mig och  jag hade inte lust att göra någonting. Sover mycket, mycket bättre, vaknade alltid flera gånger/natt förut, nu sover jag hela natten.

tre måndade senare: Först och främst kan jag tala om att energierna hemma fortfarande är väldigt lätta och ljusa och jag mår för det mesta väldigt bra. Så en dag så händer det! Och hur! Jo, telefonen ringer och det är en gammal arbetskompis vi har inte setts på ca 20 år. Han hade börjat fundera på mig, hur jag hade det osv. Det är ju fortfarande ganska nytt, men det känns bara bättre och bättre och jag tror faktiskt att det kommer att bli något riktigt bra av det här. Visst är väl livet underbart och alldeles, alldeles oförutsägbart!”

Mona, Stockholm

 

“Alla praktiska insikter och åtgärder att pröva som jag tar med hem efter bara två dagar. Toppen!

En månad senare: jag kan definitivt säga att kursen sådde frön till förändringar här hemma som redan burit frukt och slagit ut. Bara den lilla Vastu-helgen  gjorde att min skaparglädje har återvänt. För mig är det vikgast av allt.”

Maria, Stockholm

 

Personligt, engagerad lärare – inget ”föreläsande” ovanifrån. Kunnig, påläst, inspirerande! Utrymme för personliga råd! Jättebra!”

Cecilia, Göteborg

 

“Personlig blick, kontakt med kursdeltagarna av läraren. Lärarens egna intresse för detta ämne , mjukhet och kunnighet.”

Britta, Göteborg

 

“All fantastisk information om Vaastu och att du förklarade bakgrunden bra och historien.”

Charlotte, Stockholm

Från Vastu konsultationner

“Efter Michael Dinuris Vaastu konsultation har förvånansvärt mycket förändrats och “hamnat på plats” inom olika områden i mitt och min dotters liv och vardag. Rent praktiskt har bådas vår hälsa blivit mycket bättre. Jag har sedan många år varit deltidsarbetande på grund av en svår utbrändhet som tagit tid att läkas ifrån. Jag har fått mer kraft och mer energi för arbete, olika intressen och umgänge med andra. Den kreativa sida har också fått en nystart för oss båda.  Det är c:a 3 månader sedan vi gjorde Vaastu balanseringar och det känns rent magiskt att detta kunnat förändra så mycket för oss. Jag är Michael mycket tacksam för alla positiva förändringar i min dotter och mitt liv och vill med detta rekommendera honom å det varmaste till alla som känner sig öppna för att ge Vastu en chans till förbättring inom alla livets områden.

Anne-lil, Skövde

 

“Jag fick en vastu konsultation för några månader sedan. Michael bad om ritning på lägenheten och mina födelsedata. Efter ett par dagar återkom han med sin analys. Analysen var balanserad och inspirerande så det kändes lätt och roligt att genomföra de förändringar som han föreslog. Nu kan jag konstatera att jag har genomfört de flesta förändringarna, vilket är ovanligt för mig, och måste säga att atmosfären hemma har förändrats mycket. Nu har jag rum som jag kan sitta och bara njuta i. Energin är annorlunda mer vilsam och detta med så små förändringar.”

Johan, Stockholm

 

“Det var väldigt givande och intressant att få veta varför vissa områden i mitt liv bromsas pga utformningen av min bostad. Men det bästa var att få tips om hur jag ska stärka upp eller dämpa platser i bostaden för att ordna så bostaden stödjer mig mer än den stjälper mig att få utnyttja min maximala potential enligt mitt horoskop. Ett exempel var när jag fick veta att min bostad bromsar flödet i att jag ska möta den man jag ska skaffa barn med och givetvis hur jag ska öka energiflödet för detta område i bostaden. Ett annat exempel var att jag har matsmältningsproblem och varför.

Michael är noggrann och pedagogisk i sin konsultation och är viktig med att inget missuppfattas.”

Camilla, Jönköping

Kontakta mig

 

Betalning

Det är först när du har betalat din tjänst som din bokning är bekräftad. Betalning sker genom insättning på bankgiro, Swish eller mot faktura. Kontakta mig för eventuell avbetalning. Ingen återbetalning kommer att ske när tjänsten är betald, eftersom jag påbörjat mitt förarbete.

 

Om- och avbokning

Du har rätt att avboka din läsning innan du har betalat din tjänst, men när betalningen har kommit in sätter jag igång med mitt förarbete, därefter sker ingen återbetalning. Behöver du boka om din tid, kontakta mig snarast. Du är själv ansvarig för att hålla ordning på din bokade tid. Missar du den bokade tiden utgår ingen ersättning. Observera att jag har rätt att omboka din tid med kort varsel. En ny tid kommer i så fall att prioriteras.

 

Boka en kurs

 

Vastu för eget bruk – Fördjupningskurs Online

En fördjupningskurs i Vastu för eget bruk som riktar sig till alla som vill lära sig mer och förbättra Vastu i sin hemmamiljö, och sin trädgård samt lära sig mer om hur omgivningen runt omkring hemmet påverkar energierna där.

 

I kursen får du:

 • Fördjupning av Prana, energi
 • Fördjupning av element, hur den yttre omgivningen påverkar oss
 • Kunskap hur du kan skapa harmoni och balans i trädgården
 • Space clearing - Rensa i röran
 • Verktyg hur du skapar harmoni i din hemmamiljö och trädgård

 

Onlinekurser. Intresse anmäl dig till nästa kursstart.

 

Pris 4 900 kr

 

Läs fler klientberättelser

Boka en kurs

 

Vastukurs för eget bruk – Grundkurs Online

 

Lär dig Vastu för eget bruk och skapa mer harmoni i hemmet med hjälp av färg, form och belysning samt andra viktiga element inom Vastu.

 

I kursen får du:

 • Vastus historia
 • Skillnaden mellan Vastu och Feng shui
 • Kunskapen om Prana - hur olika energier påverkar oss
 • Lär dig kraftfulla vediska tekniker för att förbättra och lyfta upp energierna i ditt hem, vilket leder till bättre hälsa och ökat välbefinnande.
 • Tips och råd om hur du enkelt och snabbt uppnår dina personliga mål med hjälp av Vastu Shastra.

Kontakta mig för intresseanmälan till nästa kursstart.

 

Pris 3 900 kr

 

Boka ett gratis samtal

Läs Fler klientberättelser

Läs Fler klientberättelser

Läs Fler klientberättelser

Boka ett gratis samtal

 

Få en kostnadsfri offert

 

Kontakta mig för ett gratis samtal, för att få en skräddarsydd lösning, efter dina behov och dina önskemål.

 

Vastu konsultation för hem

Med hjälp av Vastu Shastra gör jag en personlig och grundlig analys av ditt hem, vilket kommer att leda till positiva förändringar i ditt liv. Du kommer att få enkla men effektiva metoder för att korrigera obalanser i hemmet. Förbättringar märks snabbt inom hälsa, ekonomi, arbete och relationer. Genom att lägga till ytterligare en dimension, så kallad Jyotish Shastra som är Vedisk Astrologi, fördjupas konsultationen och flödet i ditt liv kan därmed bli ännu bättre.

Du får tips och råd om hur du kan skapa mer harmoni i ditt hem med hjälp av färg och form samt hur du enkelt och snabbt kan uppnå dina personliga mål med hjälp av Vaastu. Har du en tomt eller trädgård kan du även få vägledning i hur du skapar balans och harmoni där.

Vastu konsultation kan utföras online eller på plats hos dig. Kontakta mig för mer information och offert.

 

Vastu konsultation för företag

En grundlig analys av ditt företag som bland annat kommer att leda till ekonomisk framgång. Genom enkla men effektiva metoder korrigeras obalanser och du får tips om bästa placering för olika avdelningar, arbetsplatser samt inredningstips osv. Detta gäller även om du ska flytta till nya lokaler, vill bygga ut eller bygga nytt enligt Vastu Shastra. Vastu konsultationer passar alla slags företag som kontor, affär, restaurang, spa – Hälsocenter eller affärscentrum osv. Kontakta mig för offert.

Skapa Harmoni och balans med Vastu Shastra – Indiens Feng Shui 

 

Balansera hem och företagslokal!

 

Som Yoga är för själen och Ayurveda för kroppen, är Vastu ett verktyg för omgivningen som människan lever i, något som i hög grad påverkar både hälsa och välbefinnande.

Vastu shastra är en mångtusenårig vedisk inredningsfilosofi och byggteknik vars grundprincip beskriver hur vi kan leva i samklang med vår omgivande miljö. Genom inredning, färg, form och andra enkla verktyg kan vi skapa mer harmoni i vår boende- och arbetsmiljö. Detta påverkar i hög grad både vår hälsa och vårt välbefinnande och har en stark influens på våra relationer och vårt välstånd.

 

Klientberättelse:

"Jag har tidigare provat på Feng Shui. Jag tycker Vastu-konsultationen med Michael gav en djupare, mer andligt grundad diagnos. De korrektioner jag fick lämpar sig bättre för västerlänningar än Feng Shui, de var mer ofärgade av kultur och mer praktiska. Jag tycker Michael är mycket noggrann och speciellt skicklig på att intuitivt känna in vilka ändringar som passar mig bäst, utifrån horoskopet och som person. Jag uppskattade också att få en tydlig förklaring på vad blockeringarna i mitt liv beror på, och vad jag kan göra åt det. Jag kan starkt rekommendera alla att ta en Vastu-konsultation med Michael!"

- Peter K

Vastu Secrets in Modern Times for A Successful Life: Improve Your Health, Wealth And Relationships With Indian Feng Shui

 

Vastu Shastra is the art of arranging your home or work place to work in harmony with the flow of energy that surrounds us on a daily basis and to mimic nature in such a way as to honor it. Much like the Chinese art of Feng Shui, Vastu Shastra is becoming an integral part of everyday life for millions of people around the world. When we invest time in our homes and our personal well-being, there are bound to be positive effects with long reaching benefits that bring happiness and peace to our lives.

Vastu Shastra may have originated many years ago in India, however, the lessons it teaches are timeless and especially important in the current high-stress society that we live in today. Vastu wisdom teaches us to reunite with the forces of the universe to achieve personal wealth, health, and happiness on a variety of levels that can only happen once we have acknowledged and honored the endless energies that flow through our lives at any given time.

With the use of colors, positioning of household items and lawn ornamentation, personal health practices, and positive mental attitudes, Vastu Shastra guides us in making choices that not only encourage positive flows of energy throughout our homes, but it also reminds us of the beauty of the world in which we live. By bringing nature into the homes in which we live, we encourage positive forces to work in our lives. When we seek positive enrichment, our lives change on many levels and we become well-rounded individuals which opens the door to personal gains that we may have only previously dreamed about. While the history may seem complex, the techniques are simple to follow. Vastu Shastra is like a road map to a positive future.

Kindle and Paperback available on Amazon

Coaching, Rådgivning, Mentorskap, Utbildning

Kontakta mig