Boka en kurs

Kanaliseringskurs – Fördjupning

 

Vill du utveckla din kontakt med andliga guider och ditt högre jag till en djupare nivå?

Söker du en balans mellan ditt vardagsliv och din andliga väg?

Då är Kanaliseringskurs - Fördjupning - det perfekta nästa steget för dig!

 

Under kursen kommer du att få möjlighet att utforska flera spännande ämnen som hjälper dig att öka din förståelse och kunskap om kanalisering. Genom fördjupning av dina förmågor kommer du att lära känna dina guider på en djupare nivå och förbättra din kommunikation med dem. Dessutom kommer du att få lära dig kommunicera med djur och med människor som har gått över till andra sidan. Du kommer även att lära dig effektiva healingtekniker tillsammans med dina guider och göra resor genom tid och rum.  Din karma och Dharma kommer att bli tydligare för dig. 

 

Efter kursen kommer du att förstå kanalisering, dina guider och din andliga väg på en djupare nivå. Dina nya kunskaper och förmågor kommer att förbättra ditt vardagsliv såväl som ditt arbetsliv. Du kommer också att få vertyg för att vägleda andra att finna sin högsta väg. 

 

För att delta i Kanaliseringskurs - Fördjupning behöver du ha gått igenom grundkursen i kanalisering. Så anmäl dig nu och ta nästa steg i din andliga utveckling.

 

Välkommen!

 

Mer information om pris och kursstart kommer inom kort.

Michael Dinuri

Din personliga guide till dina inneboende resurser och framgångar

Boka en kurs

Kanaliseringskurs -  Online utbildning på 2 månader

 

Vill du utveckla dina mediala förmågor och lära dig att kommunicera med dina andliga guider och ditt högre jag?

 

Välkommen till mina uppskattade kanaliseringskurser, som jag introducerade i april 1999. Genom åren har jag och mina guider framgångsrikt väglett hundratals deltagare till en djupare kontakt med sina andliga guider och sitt högre jag. Om du söker en meningsfull andlig resa är du hjärtligt välkommen att delta.

 

Under kursens gång får du lära dig grunderna i kanalisering genom övningar som stimulerar både din personliga och andliga utveckling. Du kommer att lära dig en  effektiv och säker teknik för att få ett klart och tydligt budskap till dig själv och till andra. Du kommer att få träna på olika former av kanaliseringar, både i skrift och i tal. Dessutom kommer du att lära dig hur du kan utveckla och fördjupa ditt samarbete med dina hjälpare och vilka etiska regler som gäller vid medialt arbete.

 

Efter kursen kommer du att kunna ha en trygg och tydlig kommunikation med dina vägledare och vara redo att ta emot högre vägledning på ett säkert och effektivt sätt. Ingen förkunskap krävs och nivån på kursen är lämplig både för nybörjare och för de som börjat få kontakt men vill lära sig mer om hur man går vidare.

 

Om du känner dig dragen till att kommunicera med dina andliga guider och ditt högre jag, låt mig och mina guider utbilda dig och hjälpa dig att ta emot högre vägledning på ett säkert och effektivt sätt. Det är en fantastisk investering i din personliga och andliga utveckling som du kommer att uppskatta.

 

Välkommen!

 

Pris: 6 000 kr,  Nästa kurs startar 29 januari 2024

I priset ingår 8 online kvällslektioner varje måndag kl. 18.30 - 21.30, två privata coachingar och medlemskap i privat facebook grupp.

Gå en inspirerande kurs och öka ditt medvetande och dina förmågor ytterligare


Coaching, Rådgivning, Mentorskap, Utbildning

Kontakta mig